tisdag 19 februari 2008

Jimmy Kimmel vs. Matt Damon!

Varje år får man höra om nya "beefs" (bråk) mellan diverse artister och skådisar, allt från att Britney tycker att Lindsey Lohan borde lugna ner sig till att Notorious B.I.G och Tupac skjuter ihjäl varann. Och däremellan finns det en del allvarliga och en del mindre allvarliga bråk. Men det finns också förbannat roliga bråk.
Detta började med att Jimmy Kimmel avslutade de flesta av hans talkshower (Jimmy Kimmel Live!) med att be om ursäkt till Matt Damon för att tiden hade gått ut och dom tyvärr inte kunde klämma in honom just det avsnittet, mao. precis som om han suttit och väntat i "green room" varje gång. Detta blev bara värre och värre och tillslut så VAR faktiskt Matt Damon där, blev introducerad och fick komma ut och sätta sig. Lagom tills dom skulle börja prata så bad Kimmel om ursäkt för att tiden precis gått ut och Matt Damon blev förbannad och skällde ut honom.
Se videon här:


Även om det är ganska uppenbart att det är en "hoax" så fick utbrottet mycket uppmärksamhet, smart marknadsföring av både Kimmel och Damon.
Några veckor senare så skickade Kimmel sin polare Guillermo till premiären av "Oceans Thirteen" för att intervjua Damon vilket självklart resulterade i detta:


Just det tror jag inte Damon var beredd på dock.

För att fortsätta "fejk-beefen" så spelade dom in en trailer av nya Bourne-filmen med Guillermo i huvudrollen istället, se video nedan:


Nu borde det ju vara dags för Damon att slå tillbaks lite och det gjorde han verkligen.
Jimmy Kimmels flickvän sedan fem år, den underbara och grymt roliga Sarah Silverman blev intervjuad av Kimmel och hade med sig en liten video till honom.
Detta tror jag INTE Kimmel var beredd på, vilket gör det ännu roligare.


Såhär långt har vi kommit hittills men det är långt ifrån över ännu. Jimmy Kimmel håller på att spela in en alldeles egen musikvideo som heter "I´m f***nig Ben Affleck" (Med tanke på den långa vänskapen och homo-skämten mellan Damon och Affleck) som kommer komma upp här så fort den haft premiär.

(Mailat detta inlägg till bloggen, kommer redigeras under tisdagen)

1 kommentar:

Den av många sa...

Haha, jag kände inte alls till det här! Jäkligt roligt =)
Väntar på nästa hyss dom hittar på!